La teva salut, el nostre repte

Una aposta pel metge de confiança de tota la vida.Equip Chekmedic

A qui va adreçat?

Aquest servei està dirigit a totes les persones que vulguin incloure un servei d’atenció personalitzada de manera contínua al nostre centre. Chek Mèdic ofereix un metge de capçalera a tots els seus pacients i, sobretot, als que han presentat determinats problemes de salut o factors de risc en les sessions prèvies de revisió.

En què consisteix?

El metge de capçalera tracta al mateix pacient durant llargs períodes de temps per tal de seguir-ne l’evolució. El compromís entre el metge i el pacient es converteix en una visita mèdica integral que abarca tots els aspectes de la vida i avalua els canvis que contribueixen a millorar l’estat de salut. Conèixer la història clínica del pacient i, alhora, els seus hàbits, permet a l’especialista buscar solucions efectives als problemes que puguin aparèixer, tant de manera preventiva, curativa o de rehabilitació.

Què em faran?

Chek Mèdic aposta per el servei tradicional del metge de capçalera, qui segueix l’evolució de l’estat de salut del pacient contínua i íntegrament. Alhora, la figura del metge de capçalera queda reforçada amb la guia i els consells que pren el metge personal, que acostuma a ser el mateix especialista. Així, el pacient se sent acompanyat en cadascun dels passos en què consisteix la revisió mèdica i pot establir una relació de confiança amb el seu doctor gràcies al seguiment anual que realitza.