La teva salut, el nostre repte

El seu metge personal, l’acompanya, l’aconsella i té cura de la seva salut

Les revisions de l’equip de Chek Mèdic són sempre fetes per un metge personal. Aquest és qui acompanya el pacient durant tota la revisió mèdica. Coneix el seu estat de salut i l’ajuda a establir objectius de millora. La figura del metge personal és capaç d’establir una relació basada en la confiança i en la confidencialitat.

Durant la visita, el professional aconsella sobre un estil de vida saludable i, alhora, aconsella quina  pot ser la solució a qualsevol problema que es detecti. També proporciona tota la informació necessària sobre les proves mèdiques que es duen a terme a la revisió, i n’avalua els resultats.

La comunicació i el compromís són bàsics per garantir l’èxit de la revisió mèdica.

Gràcies a una bona comunicació entre el metge i el pacient, s’aconsegueix arribar a un pacte de col·laboració que permet millorar la seva salut. El doctor no es limita a informar, sinó que es converteix en la persona que solucionarà qualsevol dubte que amoïni al pacient.

Les metes que busquen millorar  el seu estat són fruit de l’acord entre el pacient i el seu metge personal. Les decisions que prenguin són valorades pels seus avantatges i inconvenients i busquen arribar a canviar els hàbits de vida cap a d’altres més saludables.

La salut no consisteix només en sentir-se bé avui, sinó també en saber com ens sentirem demà.

El metge personal tindrà cura del pacient any rere any. D’aquesta manera, coneixerà en detall els canvis i els hàbits de cada persona i l’aconsellarà per tal de mantenir un bon estat de salut. Així, el metge personal es converteix en el metge de capçalera que  antigament tothom en disposava. Per aquesta raó i per prevenir qualsevol indici de malaltia, es recomanen fer una revisió cada any.

 

Qui és el seu metge personal?

La medicina actual ha perdut el contacte i l’atenció personalitzada; el metge personal és l’especialista que millor coneix els seus pacients i pot valorar el seu estat.Dra. Sílvia Tutusaus

Silvia Tutusaus

Dra. Sílvia Tutusaus

– Cirurgiana i metge personal a Chek Medic

– Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona

– Especialitzada en Medicina d’Urgències i Emergències a la Universitat Autònoma de Barcelona

– Graduada en Medicina Cosmètica i Estètica i en Medicina de l’Envelliment Fisiològic per la Universitat de Barcelona

– Membre de la Societat Espanyola i Catalana de Metges d’Urgències

– Membre adjunt d’urgències a l’Hospital General de Catalunya

– Metgessa especialista en el control de l’envelliment en consultes privades

La seva feina a Chek Medic és responsabilitzar-se de les revisions i exercir com a metge personal. La Dr. Tutusaus coneix la historia del pacient i valora els riscos que pot presentar per tal de decidir quines proves cal realitzar. La seva voluntat és “convertir-se en la professional que millor coneix l’estat de salut del seu pacient”.

 

El nostre objectiu és compremetre’ns amb el pacient i la seva família i oferir una atenció de qualitat i un tracte personalitzat.Dra. Anabella Beteta

Annabella Beteta

Dra. Annabella Nora Beteta

– Cirurgiana i metge personal a Chek Medic

– Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat de San Martín de Porres (Lima, Perú)

– Especialitzada en Medicina Familiar i Comunitària (MIR) a l’Hospital Universitari de Salamanca (Espanya)

– Actuació i cursos destinats a Medicina d’Atenció Primària a través de la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària

– Realització d’estudis relacionats amb els factors de risc cardiovascular

La seva feina a Chek Medic és brindar un tracte personalitzat segons les necessitats particuars de cada persona, a través de la figura del metge personal. La Dra. Beteta guirà al pacient al llarg de totes les proves i n’avaluarà els resultats. Per ella “cada contacte serà una oportunitat per prevenir els riscos i millorar els seus hàbits”.